Sa i vështirë plani për të zëvendësuar Mesin, Pikenë dhe Busketsin!

Në vitet 2008-2015, Barcelona ishte ndoshta skuadra më e mirë që kishte parë historia e futbollit. Nën drejtimin e trajnerëve Guardiola e Luis Enrike, katalanasit fituan gjithçka, duke pasur në fushë një ekip gjigandësh. Kanë kaluar 11 vjet që kur cikli nisi dhe duket se gjithçka po përfundon, siç ndodh gjithmonë në shoqërinë njerëzore. Ksavi,

Vazhdoni leximin →