Frike me bokset e Ferrarit; Kimi Raikonen aksidenton nje nga mekaniket

Frika pushton bokset e Ferrarit gjate Çmimit te Madh te Bahreinit ne Boterorin e Formula 1. Ne hyrjen e dyte te tij ne pit stop aksidentoi nje nga mekaniket qe po punonte me gomen e prapme te krahut te majte te makines se finlandezit. Veprimi nuk u mbyll dhe Raikonen u nis me shpejt seç duhej duke goditur nje nga punonjesit qe nderronin gomat.

Mekaniku mbeti gjate i shtrire  ne toke per t’u larguar me pas me barrele. Raikone qe deri ne ate moment ishte ne vendin e trete u bllokua perpara se te dilte nga korsia e bokseve dhe aty gara perfundoi per te.

Sfidanti.al