Formula E, bekimi vjen edhe nga Papa Françesku

Papa qe bekon nje makine garash perben lajm dhe Formula E e arriti kete objektiv. Ne fakt Papa Françesku priti te gjithe pilotet dhe tekniket ne Vatikan, per te bere me pas bekimin e tij per secilen prej automjetet.

Nje moment pozitiv ky per Formula E qe po vijon te marre miratimin e te gjithe botes. Fillimisht ishte nje kampionat qe zhvillohej ne hije, kurse tani po flitet shume per te nderkohe qe jane bere shume kerkesa per bileta per garen qe do te zhvillohet ne Rome.

Sfid