Ish ylli i Interit ne telashe; i perfshire ne hetime per trafik droge?

Nikola Berti eshte ne telashe. Ish ylli i Interit qe eshte ambasadori i klubit zikalter eshte denoncuar  per favorizim ne trafikun dhe konsumin e kokaines ne hetimet qe po kryhen nga Prokuroria e Piaçences. Duket se roli i Bertit nuk eshte i rendesishem ne kete histori duke qene se ne hetime ka rezultuar si i perfshire ne nje bashkepunim jo te forte.

Gjithsesi nuk ka elemente per ta konsideruar ish mesfushorin e Interit te perfshire plotesisht ne hetimet per  trafik dhe trafik droge hetime qe sollen arrestimin e 8 personave nga Piaçenca, qytete te tjera italiane ose te huaj.

Sfidanti.al