Hulk, dashuria për Kamilën e tij është më intensive se kurrë

Pavarësisht kritikave, lidhja e dashurisë mes futbollistit brazilian Hulk dhe Camila Angelo, mbesa e ish bashkëshortes së tij, po shkoj vaj. E gjithë kjo histori ka shkaktuar një skandal të madh, por që të dy nuk duan t’ia dinë dhe po përjetojnë këtë ndjenjë të madhe. Dhë së fundmi Hulk ka postuar në rrjetet e tij sociale foto ku ai është së bashku me bashkëshorten e tij të re, foto që i ka shoqëruar me mesazhin: ‘Në rrugë, nën shi, në fermë apo në një shtëpi me cati kashte’

Sfidanti.al