Boateng, cfarë deklaratë dashurie për Melisën: Të zgjodha dhe do të vazhdoj të të zgjedh.

Kevin Prince Boateng zgjedh një moment special për të kujtuar dashurinë për Melissa Satta. Pas një periudhe pause të ciftit që krijoi një distancë mes tyre, futbollisti dhe ish velina po ndjejnë sërish dashurinë dhe pasionin dhe tani duket se janë më të lumtur se kurrë.

Në ditën e ditëlindjes së bashkëshortes së tij, Kevin prince Boateng që tashmë e ka lënë Serinë A për të shkuar në atë turk I dha një mesazh dashurie të vecantë Melissës së tij, ‘Të zgjodha. Akoma dhe akoma, pa pushim, pa dyshime, me zemër dhe do të vazhdoj të të zgjedh, Gëzuar Ditëlindjen-ishte mesazhi I Kevin Prince Boateng për gjysmën e tij të ëmbël.

Sfidanti.al