Lebron spektator për Lejkërsat, dhe nuk po bëhet ende mirë

Nuk është se ka shumë kohë për të humbur në karrierë, por dëmtimet nuk mund t’i kontrollojë. Lebron Xhejms e ndoqi sërish qetësisht në një ulëse ndeshjen e Los Anxhelos Lejkërsave ndaj Çikago Bullsit, në “Stejpëlls Sentër”. Më në fund një fitore, 107-100, por kanë qenë vetëm 4 suksese në 11 ndeshjet që kalifornianët kanë

Vazhdoni leximin →