Absurditet në Brazil, Federata dënon Çapen për bojkot të kampionatit

Një vendim absurd vjen nga Brazili. Drejtësia sportive ka dënuar ekipin e Çapekoense me një gjobë prej 30 mijë euro, si dhe dy pikë ndëshkim në klasifikim, pasi nuk është paraqitur në ndeshjen e fundit të kampionatit “Brasilerao”. I njëjti ndëshkim është dhënë edhe për kundërshtarët e Atletiko Mineiro. Pas tragjedisë ajrore në Kolumbi, që

Vazhdoni leximin →