Interi..lodra kineze në tokën italiane

Ish-trajneri i Peskarës, Xhovani Galeone, gjatë një emisioni “Pezzi da 90” ka premur edhe temën e Interit, fati i së cilit është kontradiktor, me pronarë shumë të psurkinezë dhe me rezultate mjerane në fushë.

“ Kinezë shumë të pasur me para kanë marrë Interin si një lodër në vend të një gjëje serioze, siç duhet të ishte.  Kanë besuar shumë tek prokuratorët e huaj, sa sollën një ditë në Serinë A dhe një si De Bur, që nuk dinte asgjë nga kampionati italian. Skuadra teknikisht është e fortë dhe besoj se Pioli mund ta përmirësoj situatën”.