Rauli legjendar – një maratonist i shkëlqyer

Një nga futbollistët më karizmatikë në historinë e Spanjës, Raul Ganzales Blanko, arriti edhe një objektiv tjetër në karrierën e tij. Ish-kapiteni i Realit të Madridit bëri një pauzë në karrierën e tij, si komentator special në BEING SPORT, dhe vrapoi, pa asnjë problem, në maratonën e Nju Jorkut. Rauli vrapoi, pas propozimit të sponsorit

Vazhdoni leximin →