Një “drejtor ” për Safetin…

Drejtori i Përgjithshëm i Kukësit është një post vakant. Pas deklaratës së presidentit të Kukësit, që ka shpallur “konkursin” për postin më të lakmuar në klubin e tij, kanë vërshuar kërkesat dhe paraqitja e C.V-ve në drejtim të Safet Gjicit. Frika e konkurentëve përveç projekteve që paraqesin është “mania” e presidentit të Kukësit për ndryshimin

Vazhdoni leximin →

Tani ka shumë Berisha, atëhere ishte vetëm..Safeti

Tani ka Berisha me shumicë në futboll, kurse disa dekada më parë, ka patur vetëm një Berishë. Edhe pse nuk ishte sulmues, ishte po aq i famshëm sa ata. Safet Berisha,  një futbollist elegant  dhe tepër virtuoz për kohën,që  për fatin e keq të brezit të sotëm, njihet më shumë nga rrëfenjat futbollistike, sesa nga

Vazhdoni leximin →