Pujol i jep lajme të mira Barcelonës: Mesi luan deri 38 vjeç!

Ka qenë ish-kapiteni dhe njeriu-simbol i klubit të Katalonjës. Vështirë të bëhet i dytë si Karles Pujoli, një mbrojtës qendre me zemër të madhe, dhe karakter që kapërcente limitet e tij fizike e teknike për ta kthyer në një yll. Ish-njeriu i shiritit, pjesëmarrës në vitet më të lavdishme të Barcelonës dhe të kombëtares së

Vazhdoni leximin →