Ferrari, kambio e Vettel shpëton; s’ka penalizim në Japoni

Te Ferrari lehtësohen të gjithë. Kambioja e  makinës SF70-H e Sebastian vettel nuk pësoi dëmtime të mëdha pas përplasjes me Lance Stroll në pëfundim të Cmimit të Madh të Malajzisë. Në Maranello nuk gjetën problematike në kambion që Kokëkuqja Italiane kishte në Sepang, kështu që ai do rë përdoret edhe në japoni në provat e

Vazhdoni leximin →

F1, Penalizimet para nisjes, Ross Braun kërkon anulimin e tyre

Penalizimet ndaj pilotëve me pozicione përpara garave të Formula 1  për shkak të provblemeve mekanike në makinat e tyre do të ishte mirë të anuloheshin. Kjo është ajo që ka deklaruar Ross Brawn në një intervistë për portalin motorsport.com. Sipas tij ky sistem tashmë ka dalë jashtë kontrollit dhe tiofozëve nuk po u pëlqen aspak.

Vazhdoni leximin →