Djokovic provokon sërish Kosovën

Tenisti Novak Djokovic dhe ekipi i Serbisë kanë regjistruar një tjetër skandal gjatë prezantimit para ndeshjes  me Britaninë e Madhe në kuadër të “Davis Cup”. Propaganda e Serbisë ka vazhduar edhe në sport, ku tenistët u futën në fushë nën interpretimin e një kënge serbe për Kosovën. “Le të valojë flamuri i Serbisë nga Prizreni

Vazhdoni leximin →