Lebron edhe mund të pushojë kur ka Irvingun e Lovin!

Me një treshe të tillë Klivlendi ngjan me Boston Sëlltiksin kur luanin Lerri Bërd, Kevin Mekhejl e Robert Parish. Sot, emrat janë Lebron Xhejms, Kajri Irving e Kevin Lov. Një mozaik i krijuar për disa vjet, që kur këta lojtarë u bënë bashkë, dhe kur mësuan të luanin siç duhet bashkë. Treshja dha një provë

Vazhdoni leximin →