Përmbytjet në Austri i prishin punë Bajer Leverkusenit!

Skuadra gjermane nuk arriti të stërvitej në kampin e saj pranë Alpeve austriake, ndërsa stuhia që dëmtoi rëndë Gjermaninë kaloi edhe në Austri. Stadiumi “Alois Latini” pati shumë prani uji për shkak të shirave të dendura, dhe trajneri Gerardo Seoane urdhëroi që stërvitjet të mos bëheshin. U bënë vetëm stërvitje individuale dhe u kalua për

Vazhdoni leximin →