Mihajloviçi e mund për herë të dytë sëmundjen, shpresohet të jetë “fitorja” e vërtetë!

Nga spitali e nxorrën përsëri dhe kontrolli mjekësor tregoi se organizmi i tij reagoi shumë mirë ndaj kurës duke e mposhtur përsëri një sëmundje të vështirë. Sinisha Mihajloviç shpresohet shumë që t’ia ketë hedhur përfundimisht leuçemisë, që e detyroi të largohej dy herë nga stoli i Bolonjës dhe të shtrohej në spital. Mediat italiane thonë

Vazhdoni leximin →