Nga Tirana mbushnin brekët, tani Tirana ..mban erë!

E shkreta Tiranë, si është katandisur! E rrahin, (më shumë ata lart se sa ata poshtë),  dhe nuk e lënë të qajë! – ka qënë një titull shkrimi, kohë më parë. Punët kanë shkuar edhe më ters  për ekipin bardheblu, saqë po “përmirëson” gjithë rekordet negative në historinë e saj. Pas 14 javësh , lëkura

Vazhdoni leximin →