Milani kalon në sulm të fuqishëm ndaj UEFA-s: E njëanshme!

Kriza financiare dhe pakënaqësia e klubeve më të fuqishëm po bën që të shtohen edhe më shumë akuzat dhe goditjet ndaj “qeverisë europiane të futbollit”. Pas përplasjeve të ashpra që kanë pasur me UEFA-n, Reali e Juventusi, i vjen radha Milanit të kalojë në sulm. Administratori Ivan Gazidhis, ish-drejtues i Arsenalit, deklaron se “UEFA është

Vazhdoni leximin →