Një zgjidhje alla Mesi…blen komshiun e paedukuar

Zakonisht, kur një fqinj na shqetëson, ne përpiqemi ta bindim që të ndryshojë sjellje. Mund të ketë zhurma nga sherret apo pakujdesitë, apo dëmtime të ndryshme për faj të fqinjit, dhe nëse metoda “e kulaçit” nuk bën punë, shpesh ndodh që kalohet te “kërbaçi”. Kjo, më së shumti në Shqipëri apo vende si ne, ndërsa

Vazhdoni leximin →