Corona virus, CONI: Ndoshta mund të zgjatet ndalimi I stërvitjeve

Sportistët profesionistë në Itali duhet të presin e dhe pak kohë për t’iu rikthyer stërvitjes. Kjo është parandjenja e presidentit të Komitetit Olimpik Italian, Giovanni Malago. ‘Stërvitjet janë ndaluar për të gjithe dhe unë kam një parandjenjë që kjo do të zgjatet ose deri pas 27 prillit ose fillimit të majit-tha Malago-është e nevojshme që

Vazhdoni leximin →

FIGC, Roberto Fabriçini, presidenti i komanduar

Eshte Roberto Fabriçini, presidenti i komanduar i Federates Italiane e Futbollit. Zgjedhja u be nga bordi drejtues i Komitetit Olimpik Italian qe ne te njejten kohe percaktoi edhe dy zevendesit e tij, Alesandro Kostakurta dhe Anxhelo Klaricia. Roberto Fabriçini, aktualisht Sekretari i Pergjithshem i CONI-t, ka qene i lidhur me kete institucion. Me nje te

Vazhdoni leximin →