Rozher Federeri – “Burri më me stil i vitit”

Tenisti më me shumë trofe në turnetë Grand Slam, zvicerani Rozher Federer, u zgjodh, për herë të parë, si “Burri më me stil i vitit” nga revista “GQ”. “Rozheri është një njeri elegant dhe, deri sa në favor të tij votuan aq shumë njerëz, mund të themi se ai është burri më elegant”, deklaroi kryeredaktori

Vazhdoni leximin →