Stadiumi “Arena”  më i bukuri në Ballkan, edhe gropat i ka “më të bukurat”!

Ndërsa mbrojtësit e Skënderbeut kishin për të detyrë të ndalonin  shpërthimet plot forcë dhe prepotencë të sulmuesit  madhosh të Tiranës, Ngo, punonjësit e stadiumit të ri, ose më mirë mirëmbajtësit e fushës,  e  “markonin” me sy, me shumë  frikë, sulmuesin një kuintal , i cili  kur peshonte tërë trupin në gjysmën e lodhur të fushës, 

Vazhdoni leximin →

Mundobasket: Ose na jepni paratë ose nuk do të luajmë!

Pjesëtarët e përfaqësueseve të Venezuelës dhe të Bregut të Fildishtë që bëjnë pjesë në grupin A të kampionatit botëror që do të zhvillohet gjatë dy javëve të para të këtij shtatori në Kinë, po zhvillojnë grevë, duke kërkuar pagesat e prapambetura. Në fakt, të dy përfaqësueset po stërvitën, por me kapacitet të vogël, duke kërkuar

Vazhdoni leximin →

Luftëtari i bukur i sezonit të kaluar, ishte si një ndërtim pa leje në …Superligë!

Ruhuni nga vinçi ! Shkruhet  rëndom ku ndërtohen pallatet e reja, por e gjen edhe kur kalon  tek stadiumi qe po ndertohet.  Kujdes nga futbolli i bukur! – mund të ishte një parrullë paralajmëruese, kur flitet për të ndërtuar ekipet e reja në..Superligë. Shëmbulli më tipik është Luftëtari, një ekip që befasoi më shumë sesa

Vazhdoni leximin →