Berni Eklstoun: Në Ferrari ka shumë italianë!

Bosi i madh, Berni Eklstoun, thekson se për gjendjen e keqe te Ferrarit fajtore kryesore është kryesia e tanishme e tij që përbëhet, kryesisht, me njerëz nga Italia që, sipas tij, nuk kanë atë nivel profesional që të realizojnë ndryshimet dhe reformat e duhura. Gjatë tre viteve të fundit, Mercedesi ka dominuar, në një shkallë

Vazhdoni leximin →