E besoni dot, Boris Bekeri para falimentimit të plotë!

Legjenda e tenisit botëror, gjermani Bors Beker, muajin e kaluar, për shkak të investimeve të këqia në kompanitë e naftës në Nigeri, humbi 100 milionë euro. Sipas medias gjermane, ky dështim i solli Bekerit edhe një borxh të ri prej 35 milionë eurosh. “Bekeri më ofroi që të më shiste disa prona të patundshme dhe

Vazhdoni leximin →