Federata Serbe gjobë Zvezdës, në mbrojtje të UEFA-s dhe Kosovës

Tifozët e Crvena Zvezdës, gjatë ndeëshjes kundër Vozhdovacit kanë brohoritur në korr kundër Federatës së Futbollit të Serbisë. Mediat serbe kanë bërë të ditur, se tifozët e Zvezdës gjatë tërë ndeshjes janë shprehur: “Federatë e futbollit, ti je turpi i Serbisë!”. Sipas gazetës Koha Ditore, arsye për këtë është dënimi që ky institucion i kishte

Vazhdoni leximin →