Tifoz i vrarë, fëmijë i verbuar, fëmijë të humbur! Për çfarë luhet futbolli në Argjentinë!

E qartë që kaosi vjen nga babëzia për të fituar, sidomos në një vend të varfër. Një tjetër tragjedi në futbollin e Argjentinës shkaktoi një tifoz të vrarë, një fëmijë të verbuar, shumë të lënduar dhe mjaft fëmijë të humbur, në shkëputur nga rrëmuja prej duarve të prindërve. Ishte ndeshja Gimnasia-Boka dhe për shkak të

Vazhdoni leximin →