Trukime ne tenis; disa te arrestuar ne Valencia

Fenomeni i trukimeve te ndeshjeve tashme e ka prekur edhe tenisin. Ne Valencia dhe zona te tjera, disa persona u arrestuan pas nje operacioni te organizuar nga policia spanjolle ne bashkepunim me Europolin per baste ilegale dhe fiksim te rezultateve ne sfidat e tenisit.

Nga hetimet rezultuan se lojtare te ndryshem perfitonin nga mafia armene dhe falsifikonin profilet online per te arritur te objektivat e tyre. Vlen te theksohet se mes tenisteve te perfshire ne kete skandal, nuk ka emra te medhenj te ketij sporti.

Sfidanti.al