Trishtim te Ferrari e Fiat; Markione nuk do te munde te punoje me

Serxhio Markione nuk do te mund te punoje me per shkak te gjendjes se tij shendetesore. Ish presidenti i Ferrarit dhe Shefi Ekzekutiv i Fiat Chrysler qe iu nenshtrua nje nderhyrjeje kirurgjikale ka pasur komplikacione gjate konvaleshences se tij.

Vete kompania FCA e ka bere te ditur kete lajm duke njoftuar ne te njejten kohe se vendin e Shefit Ekzekutiv te Fiatit do ta marre pikerisht Majk Manley. Edhe te Ferrari ka ndryshime ne bordin drejtues; keshtu president do te jete Xhon Elkan, ndersa me rolin e Shefit ekzekutiv eshte caktuar Luis Keri Kamileri.

Sfida