Rafael Nadal zgjedh Lojërat Olimpike

Rafa Nadal do të mungojë në turneun e Wimbledonit, ashtu siç pritej, dhe do të përgatitet për Olimpiadën e Parisit. 22 herë fituesi i Grand Slameve konfirmoi të enjten se ai dëshiron të qëndrojë dhe të luajë vetëm në fushën me dhe, në vend që të luajë në fushën me bar në turneun anglez. “Ne besojmë se gjëja më e mirë për trupin tim është të mos ndryshoj sipërfaqet”, tha Nadal në një deklaratë. Lojërat Verore do të zhvillojnë garën e tenisit në Roland Garros duke filluar nga 27 korriku, aty ku Nadal ka fituar 14 tituj. Nadal do të luajë dyshe me Carlos Alcaraz  dhe teke në Lojërat Olimpike.

sfidanti.al