Not, Manjini shfryn dhe publikon të vërtetën e tij për dopingun

Filipo Manjini thyen heshtjen dhe shfryn inatin pas skualifikimit me 4 vjet që erdhi nga Gjykata Kombëtare Antidopingut dhe këtë e bëri nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale.

‘Ju uroj lexim të këndshëm-shkruante Filipo Manjimi-dje për mua ishte një ditë e rëndësishme. Bëra një tryezë të rrumbullakët me disa gazetarë për të treguar me zërin tim atë cfarë ndodhi në dy vitet e fundit, makthin që jetova dhe si erdhi edhe dënimi im. Më vkjen keq që u krijohet më shumë hapësire lajmeve gossip sesa fakteve reale që i kam përshkruar dhe që janë më të rënda dhe të rendësishme. Në këtë postim po bashkangjit edhe diskutimin tim që bëra në konferencën për shtyp’

sfidanti.al