Dueli i gjigandëve, biletat shiten katër muaj përpara

Dueli mes Anthoni Xhoshua dhe Vladimir Kliçko është duke zgjuar interesim të jashtëzakonshëm. Dy boksierët do të ndeshen në Uembli, më 29 prill të vitit të ardhshëm. Kjo ndeshje e jashtëzakonshme është duke u pritur me aq padurim, saqë rreth 50 mijë bileta janë shitur brenda pak orësh, raporton e përditshmja sportive madrilene AS.

Kapaciteti i plotë i arenës është 90 mijë shikues, por duke marrë parasysh ritmin e shitjes së deritashme të biletave, të gjuitha vendet e impianitit pritet të ezaurohen brenda javës.