Akuzë e fortë e sponsorit të Flamurtarit ! S’kam shitur ora dhe çorape grash

Mund të ndalet Flamurtari në fushë apo të frikësohet me ultimatume nga zyrat, por nuk ndalet sponsori i saj,  Sinan Idrizi, ai që sapo ka bërë një deklaratë të fortë, duke fikur dritat e ndeshjes me Skënderbeun dhe duke ndezur dritat e polemikës me kreun e  FSHF-së:

“ Mos më ngatërroni mua me ata që në vitet 90-të kanë qarkulluar jashtë vendit me pasaporta të falsifikuara, duke shitur orë të vjedhura dhe duke tregtuar edhe çorape grash..”