Murinjo: çfarë do të më kishin bërë mua, po të bëja si Simeone?!

Duke qenë se tani për tani ai është “pa punë”, Zhoze Murinjo përpiqet që të jetë sa më aktual dhe ai nuk mungon që të komentojë zhvillimet e ndryshme në fushat e futbollit.
Në një interivstë në “Dejli Telegraf”, “Speciali” foli edhe për gjestin e fundit të Simeones në Ligën e Kampioneve në ndeshjen mes Atletikos dhe PSZH-së:
“A mund të imagjinoni se çfarë do të më kishin bërë mua, po të bëja gjestin që bëri Simeone? Jam me fat që jam i tillë, sikurse jam, sepse pasojat për mua do të ishin fatale, do të më trajtonin shumë më ndryshe. Unë nuk e kuptoj se përse sillen kështu me mua”!
Sfidanti.al