Vanda Nara shpeton nga akuzat; nuk publikoi te dhenat e Maksi Lopez

Vanda Nara ia hedh paq. Bashkeshortja e sulmuesit te Interit u akuzua se publikoi te dhenat e Maksi Lopez me te cilin ka qene e martuar me pare dhe ka 3 femije. Agjentja e Ikardit ne fakt u lirua nga te gjitha keto akuza ne seancen e radhes ne gjykaten e Milanos.

Vanda Nara u akuzua  se publikoi ne rrjetet sociale Twitter e Facebook te dhenat personale te futbollistit mes te cileve edhe numrin e telefonit, nderkohe qe Prokuroria kishte kerkuar nje denim me 4 muaj burg per te. Sipas gjykatesit te ceshtjes, provat kunder bashkeshortes se Ikardit ishin te pamjafteshme keshtu qe i hodhi te gjitha akuzat kunder saj.

Sfidanti.al