Stërvitja e vecantë e Rakitic dhe bashkëshortes argëton fansat

Ivan Rakitic tashmë i është kthyer punës me skuadrën e Barcelonës, por më parë kroati dhe bashkëshortja e tij Rakel Mauri shijuan ditë fantastike pushimesh teksa udhëtuan në Dubai, Kroaci apo Paris. Dhe sic ndodh zakoniosht me ciftin momente nga këto pushime ata ua traguan edhe ndjekësve të tyre në Instagram

Pasi konsumoi vakte të ndryshme, shfrytëzoi plazhet dhe shëtitjet turistike, Rakitic filloi punën për të ardhur në formë përpara se të bashkohej me skuadrën dhe Rakel e ndihmoi në këtë pikë. vetë futbollisti postoi në profilin e tij në Instagram një foto teksa ngrinte Rakelën duke e mbajtur me këmbë e me duar; me pak fjalë duke bërë akrobaci

‘Një formë ndryshe për t’u stërvitur-shkruante kroati në postimin e tij duke shtuar më pas një video teksa ai shfaqej duke bërë pomba i ndihmuar padyshim nga bashkëshortja e tij.

sfidanti.al