Sporti i Naike, të dalë e zhveshur para kujtdo

Ja çfarë është publikuar në rubrikën “Sport People”, pasi edhe ky mund të quhet sport. Kjo është Naike Riveli dhe pasioni i saj për t’u fotografuar pa roba është i njohur. Së fundi në Instagram, ka publikuar një foto nudo, përpara një pasqyre. Por pyetja që bën Naike është: “Kush e ka shkrepur këtë foto”? Shoku, apo shoqja që nuk e kam (Riveli është edhe biseksuale)? Miqtë?

Dhe përgjigjia të lë vërtetë me gojën hapur. Në një foto tjetër, duket që rolin e fotografes po e luan mamaja e saj, një tjetër personazh shumë i njohur, Ornela Muti. Naike sqaron që është një mëngjes në familje, me mamanë dhe mikun e kësaj të fundit, Fabriçe, në Moskë. Ndërkohë që i dashuri i Ornelë, i cili duket pas Naike, nuk ka pasur kohë as të veshë pantallonat.