Sporti i Naike, të dalë e zhveshur para kujtdo

Ja çfarë është publikuar në rubrikën “Sport People”, pasi edhe ky mund të quhet sport. Kjo është Naike Riveli dhe pasioni i saj për t’u fotografuar pa roba është i njohur. Së fundi në Instagram, ka publikuar një foto nudo, përpara një pasqyre. Por pyetja që bën Naike është: “Kush e ka shkrepur këtë foto”?

Vazhdoni leximin →