Pejxh Spiranac imiton foton e zhveshur të Xhen Stefensonit

Nuk e bëri në vaskën e banjës, por direkt në fushën e golfit. Ajo që është njohur më parë si sportiste e golfit, por që shquhet shumë më tepër si figurë seksi në rrjetet sociale, përsëriti një foto të Xhen Stefensonit, pra duke pozuar e zhveshur dhe e mbuluar nga topat e golfit. Një gjetje intriguese, ndërsa Pejxh Spiranac komentoi në postim se i kërkon ndjekësve të saj që të bëjnë të njëjtën gjë për të qenë të suksesshëm. Kjo do të thotë “futja kot”, ndërsa ndjekësit thjesht mund të kënaqen me foton e saj, meqë janë ndjekës.

Sfidanti.al