Një dyshe lesbike spikat tek kombëtarja e femrave të Suedisë!

Në të vërtetë, vetëm njëra e vesh fanelën e verdhë sepse e përfaqëson zyrtarisht. Flasim për njërën nga udhëheqëset e ekipit të Suedisë në futboll për femra, mbrojtësen Magdalena Erikson, e cila spikat sepse ka një të dashur gjithashtu femër. Kjo e dashur është futbollistja e Danimarkës, Pernilë Harder, dhe çifti lesbik ka 8 vjet lidhje, diçka që bën mirë që nuk e fsheh. Në foto janë dy vajzat duke u puthur pasi Suedia kaloi Kanadanë në Kupën e Botës në Francë në 2019.

Sfidanti.al