Luiz Suarez dhe Sofia, luani dhe luanesha…

Luis Suarez dhe bashkëshortja e tij, Sofia Balbi kanë bërë publike në Instagram një foto të gishtave të tyre, me nga një tatuazh shumë sinjifikativ. Bomberi ii Barcelonës ka një luan, ndërsa gruaja një luaneshë në gishtin e saj. Ndërkohë Suarez, foton e ka shoqëruar edhe me një mesazh, u shkruhet: “Së bashku, duke luftuar për ëndrrat tona… Të dua”.