Jese Rodriguez bëhet baba; Aurah Ruiz solli në jetë djalin e tyre

Jese Rodriguez dhe e fejuara e tij Aurah Ruiz bëhen prindër. Ish konkurrentja e emisionit ‘Femra dhe Meshkuj e anasjelltas’, soli në jetë fëmijën e tyre që është një djalë. Ishte parashikuar që Aurah Ruiz të lindte fëmijën në muajin korrik, por ajo u detyrua të dërgohej në spital më shpejt për shkak te kontraktimeve të forta. Me të shkuar në spital, Ruiz publikoi një foto në rrjetet sociale ku shprehte padurimin e saj për të parë fëmijën e saj. Por ajo nuk e la me kaq, ajo shtoi theksoi se ndjente frikë për procesin e lindjes. Për fat të mirë gjithcka shkoi mirë dhe Ruiz bëri të ditur lindjen e fëmijës së saj dhe Jese Rodriguez. Në fakt futbollisti i Las Palmas bëhet për baba për herë të tretë, pas dy fëmijëve që ai i ka me ish bashkëshorten e tij, Melody Santana.

sfidanti.al