James Rodriguez, dëmtim ‘hot’; Kendra Lust shqetësohet

Në vitin 2018, James Rodriguez, pasi u divorcua dhe mbeti beqar, nisi të ndiqte në wëitter, aktoren për filma për të rritur Kendra Lust. Tani është ajo që i shkruan futbollistit duke komentuar lajmin për dëmtimimin e futbollistit tw Evertonit në pjesët e poshtme të trupit duke postuar frazën: “Ouch! Shpresoj që të jesh mirë”.

Sfidanti.al