Itali – Gjermani, derbi më i bukur ishte në tribuna

Itali – Gjermani nuk ishte vetëm një ndeshje e luajtur në fushë, madje pjesa më e bukur e saj ishte në tribuna, ku një vend të veçantë e kishte zënë edhe bukuria femërore. Edhe në Milano, ashtu si në Bordo për Europianin, në tribunën qëndrore për Itali – Gjermani ishin prezente edhe gratë e të fejuarat e futbollistëve të impenjuar në fushë. Mga Xhorxhia Duro (Beloti) dhe Keti Humels, deri tek Xhesika Malena (Imobile) dhe Ana Bromel.