Ana Sofia, midis Kolumbisë dhe Barcelonës

Ana Sofia Henao është një modele kolumbiane, por që ka një pasion të madh për futbollin. Zemra e 34 vjeçares natyrisht që rreh për përfaqësuesen e vendit të saj, Kolumbinë, por ajo është edhe një mbështetëse e zjarrtë e Barcelonës. Në karierën e saj të suksesshme, Ana Sofia ka qenë një mbretëreshë e kopertinave të revistave, duke reklamuar të gjitha llojet e veshjeve, nga më intimet e deri tek normalet, ndërsa tani tregon anën sportive.