Aliçe Sabatini, Mis Italia kthehet në parket

Nga parketi në pasarelë, vajtje-ardhje. Mis Italia 2015, Aliçe Sabatini, kthehet te dashurina e saj e madhe… basketbolli. Modelja 20 vjeçare ka firmosur për një vit me skuadrën Stele Marine Ostia dhe në muajt e ardhshëm do të jetë protagoniste me topin si lojtare krahu. Sabatini nuk e ka fshehur kurrë dashurinë për basketbollin, por tani mund t’i vazhdojë paralelisht të dy pasionet, modën dhe sportin.