Aida, më mirë qëndro mbi motor dhe mos u zhvish!

 

Aida Martinez, është një emër që nuk duhet harruar për dy arsye: është një pilote ndjellëse nga Peruja, që impresionon kur “kalëron” mbi motor, por ka edhe më keq, të trullos kokën kur demonstron linjat e saj fizike.