Portugalia, Martinez: Treguam vlera

Në fund të ndeshjes, trajneri i Belgjikës, Roberto Martinez, e komentoi ndeshjen në Sport TV si më poshtë: “Pësuam gol ndaj Sllovenisë dhe e humbëm ndeshjen, pësuam gol ndaj Kroacisë dhe humbëm. Sot besuam, treguam një personalitet të jashtëzakonshëm, vlera themelore për të fituar ndeshjen”. Nuk munguan lëvdatat për Conceição, autor i golit fitues të ndeshjes: “Ai e meriton, punon gjithmonë me sy në portë, është vertikal, ka aromën e golit dhe ishte shkëndija që na duhej”.

sfidanti.al