Milani me shpejtësi Formula Uno në..merkaton e verës

Skuadrat e mëdha evropiane janë shumë aktive në transferime gjatë kësaj vere dhe duket si garë pa frena.

Skuadra e Milanit ka bërë katër transferime gjatë kësaj vere, duke qenë më aktivja në pesë ligat e mëdha evropiane.

Përveç Milanit dhe Bayernit, tashmë transferime të mëdha kanë siguruar edhe Manchester City, Juventus, Dortmund, Liverpool dhe Arsenal.

Transferimi më i shtrenjtë është ai i Bernardo Silvas, i cili për 50 milionë euro kaloi nga Monaco në Manchester City.