Runi  me pagë javore 1,2 milionë euro, do ta përballojë çmendurinë kineze?

Mediument në Angli, tanimë, e kanë shpërngulur Uejn Runin në Lindjen e Largët, ndërkohë që sulmuesi, sikurse thuhet, deri në fund të muajit do duhet që të shkojë në Kinë. Mediumet anglezë kanë kohë që vënë në dukje se kapiteni ose ish-kapiteni i ekipit përfaqësues të Anglisë, Uejn Runi, tanimë, ka vendosur përfundimisht që të largohet nga Old Trafordi dhe, deri në fund të muajit, do të shpërngulët për në Kinë. Gazetat e njohura angleze, “Mirror” dhe “San” botojnë sot shkrime me tituj të ngjajshëm – “Lamtumirë, Runi”.

sfidanti.al